Mat og drikke

Andersen, Bo Lilledal
Telemarksmat.  Oslo 2006.
Kr. 200,-
4to. 160 s. Rikt ill. Orig. bd m/vareomsl. Som ny.
Nr. 9124

Bagger, Rigmor (red.)
Gourmet. Om god vin og festlig mad. Fra Canard à l'orange til ris à la carte.  København 1978.
Kr. 150,-
Oversat og bearbejdet af Rigmor Bagger. 4to. 64 s. Illustr. Orig. bd. med vareomslag.
Nr. 9588

Bjerkaas, Aasta (red.)
Dreyers kokebok i bilder.  Oslo 1975.
Kr. 120,-
Oppskrifter: Yvonne Sensoli og Birgitta Frantzén. 4to. Fargeplansjer. Orig. helsjirtingbd. Noen pletter på dekler. Litt støtt i et hjørne. Upag. Innhold: Kalde og varme småretter; Supper; Fiskeretter; Kjøtt - vilt - fugl; Lunsj- og aftenretter; Sauser; Osteanretninger; Desserter; Selskapsmenyer; Koldt drikke; Bakverk.
Nr. 5989

Bonekamp, Gunnevi
Internasjonale retter med norsk fisk.  Oslo 1990.
Kr. 140,-
Oversatt (fra svensk) av Elvy Karterudseter. Leks. 8vo. 144 s. Rikt illustrert i farger. Orig. kartonert bd.
Nr. 9447

Borgstrom, Georg (ed.)
Fish as food. Volume 1-4.  New York 1961-1965.
Kr. 500,-
8vo. Illustr. Tabeller. Diagrammer. Orig. bd. Bd. 1, 3 og 4 med vareomslag. Noen smårifter i omslagene. Innhold: I. Production, biochemistry, and microbiology; II. Nutrition, sanitation, and utilization; III. Processing: part 1; IV. Processing: part 2. An indispensable source of information for all those engaged in the study of marine and freshwater organisms utilized as food.
Nr. 3885

Brennan, J.
Encyclopedia of Chinese & Oriental cookery.  London 1988.
Kr. 150,-
8vo. Orig. bd. med vareomslag. 542 s.
Nr. 2164

Brimi, Arne/Hjeltnes, Arne
Utan mat og drikke. Offisiell kokebok for langrennslandslaget.  Oslo 1995.
Kr. 200,-
2.oppl. 4to. 159 s. Meget rikt illustrert i farger. Orig. kartonert bd. med vareomslag. Pent eks.
Nr. 9489

Bugge, Anders/Steen, Sverre (red.)
Norsk kulturhistorie. Billeder av folkets dagligliv gjennom årtusener. Bind 4: Fra rokken til fabrikken.  Oslo 1940.
Kr. 130,-
Leks. 8vo. Illustr. Orig. skinnryggbd. med fire opphøyde bind. Litt slitt i ryggen. 450 s. Av innholdet: Kielland, Thor B. Klær og mat i det nittende århundre; Selmer, L. Haugianerne.
Nr. 2167

Butler, John
En skattekiste med klassiske oppskrifter.  Sandefjord 1998.
Kr. 200,-
4to. Gjennomillustr. Orig. laminert bd. Lette bruksspor. 400 s.
Nr. 7284

Børke, Ingunn (red.)
Dypfrysing i hjemmet.  Oslo 1962.
Kr. 75,-
2. oppl. Utg. av Aanonsen fabrikker. 8vo. Illustr. Orig. kartonert bd. Pent eks. 87 s. Ryggtittel: Frysebok.
Nr. 4447