Mat og drikke

Andersen, Bo Lilledal
Telemarksmat.  Oslo 2006.
Kr. 200,-
4to. 160 s. Rikt ill. Orig. bd m/vareomsl. Som ny.
Nr. 9124

Bagger, Rigmor (red.)
Gourmet. Om god vin og festlig mad. Fra Canard à l'orange til ris à la carte.  København 1978.
Kr. 150,-
Oversat og bearbejdet af Rigmor Bagger. 4to. 64 s. Illustr. Orig. bd. med vareomslag.
Nr. 9588

Bech, Toppen
Moderne skikk og bruk. De klassiske reglene fra 1892.  Oslo 1999.
Kr. 200,-
8vo. 251 s. Orig. bd. med vareomslag. Som ny.
Nr. 9814

Bjerkaas, Aasta (red.)
Dreyers kokebok i bilder.  Oslo 1975.
Kr. 120,-
Oppskrifter: Yvonne Sensoli og Birgitta Frantzén. 4to. Fargeplansjer. Orig. helsjirtingbd. Noen pletter på dekler. Litt støtt i et hjørne. Upag. Innhold: Kalde og varme småretter; Supper; Fiskeretter; Kjøtt - vilt - fugl; Lunsj- og aftenretter; Sauser; Osteanretninger; Desserter; Selskapsmenyer; Koldt drikke; Bakverk.
Nr. 5989

Blixen, Karen/Mogstad, Sverre Dag/Solvold, Odd Ivar
Til bords i Babettes gjestebud.  Kristiansund 2004.
Kr. 200,-
4to. Rikt illustr. Orig. bd. med vareomslag. Som ny. 159 s.
Nr. 8646

Bonekamp, Gunnevi
Internasjonale retter med norsk fisk.  Oslo 1990.
Kr. 140,-
Oversatt (fra svensk) av Elvy Karterudseter. Leks. 8vo. 144 s. Rikt illustrert i farger. Orig. kartonert bd.
Nr. 9447

Borgstrom, Georg (ed.)
Fish as food. Volume 1-4.  New York 1961-1965.
Kr. 500,-
8vo. Illustr. Tabeller. Diagrammer. Orig. bd. Bd. 1, 3 og 4 med vareomslag. Noen smårifter i omslagene. Innhold: I. Production, biochemistry, and microbiology; II. Nutrition, sanitation, and utilization; III. Processing: part 1; IV. Processing: part 2. An indispensable source of information for all those engaged in the study of marine and freshwater organisms utilized as food.
Nr. 3885

Brennan, J.
Encyclopedia of Chinese & Oriental cookery.  London 1988.
Kr. 150,-
8vo. Orig. bd. med vareomslag. 542 s.
Nr. 2164

Brimi, Arne/Hjeltnes, Arne
Utan mat og drikke. Offisiell kokebok for langrennslandslaget.  Oslo 1995.
Kr. 200,-
2.oppl. 4to. 159 s. Meget rikt illustrert i farger. Orig. kartonert bd. med vareomslag. Pent eks.
Nr. 9489

Brun, Morten (fotogr.)
Bord. Oppdekking og menyer.  Oslo 1998.
Kr. 200,-
4to. Orig. bd. med vareomslag. 190 s.. Forlagsomtale: Her er overdådige bord, enkle bord, raffinerte bord, elegante og stilige bord, koselige bord, overraskende bord, lyse bord, romantiske bord - og mye mer! Nærmere førti personer, kjente og mindre kjente, har dekket bord i alle tenkelige og utenkelige varianter. Hver enkelt borddekker har satt opp menyer som varierer fra det enkleste enkle via det moderate til det mest utsøkte og avanserte. Boken gir selvfølgelig ideer og inspirasjon til borddekking og servering, men bare å nyte de flotte fotografiene av Morten Brun er et "festmåltid" i seg selv.
Nr. 3948